Notis Jamban Yang Power

Untuk hari yang best ni, aku taknak menyepoilkan mood sesiapa yang tengah best tu, mari kita lihat beberapa sign di toilet yang sangat power sampai bila nak buang saham pun rasa hepi je..haha.


Sila tahan sehingga keluar jamban. Sumber.


Jangan buang air berdiri jika mabuk. Sumber.


Undang-undang di jamban. Sumber.


Ada ke orang berak macam tu?? haha. Sumber.

Boleh guna gambar-gambar di atas sebagai sumber inspirasi kepada mereka yang memiliki bangunan yang ada jamban untuk kegunaan umum..haha. Atau cuba untuk elakkan jamban jadi seperti di post ini. Terima kasih.
Previous
Next Post »
0 Komen