SKVE - Sepetang di Highway

Gambar ini di ambil ketika aku dalam perjalanan pergi ke tempat kerja. Time ni dah pukul 6.30 petang camtu la. Waktu weekend camni memang tak banyak kereta lalu tu yang selamba je ambik gambar..haha. Lagipun highway SKVE ni memang tak banyak kereta lalu pun. Kebanyakkannya suka menggunakan highway Plus yang aku rasa banyak lori merempit.


Paling best sekali bila lalu di kawasan seperti dalam gambar di bawah. Kita boleh tengok permandangan tasik di sebelah kiri. Sangat cantik woo time petang camni tengok tasik yang reflect sinaran matahari yang nak terbenam. Gambar tasik tak sempat ambik sebab tengah lalu selekoh..haha


Lokasi : Lebuhraya SKVE, arah Cyberjaya/Putrajaya
Previous
Next Post »
0 Komen