Malam di Shaftbury Square

Shaftbury Square terletak di Cyberjaya. Mereka yang bekerja di Cyberjaya mesti pernah menjejakkan kaki di sini sebab di sini je yang boleh dikatakan sempurna la, ada kedai makan, kedai dobi, supermarket dan bank..hehe. Tetapi masih banyak lagi lot kedai yang kosong, walaupun kedai-kedai sedia ada dah cukup banyak dah.

Jadi, sementara aku menunggu kawan-kawan aku sampai untuk makan di salah sebuah restoran disini, mari kita keluarkan enset kamera dan ambik gambar..haha. Time ni ada marathon apa tah tapi acara dia dah tamat la, dah siap kemas nak balik lagi.

Ada diskaun guna kad Maybank bila minum di Starbucks.

Ada kedai fitness baru bukak, aku tak join la..hehe

Nanti ada event run di Cyberjaya. Rasanya starting point dia di sini.

Lokasi : Lobi utama, Shaftbury Square, Cyberjaya
Previous
Next Post »
0 Komen