Kajang Silk - Highway yang Tenang

Kalau kita lalu highway Kajang Silk lepas tol Bukit Kajang menghala ke Sungai Long mesti sunyi je sebab tiada pembangunan. Memang tiada pembangunan sebab highway ni dikelilingi dengan bukit yang berbatu-batu. Ada beberapa spot menarik untuk mengambil gambar pemandangan sekitar Kajang dari kawasan ni, serius cantik sebab di sini kawasan tinggi.


Kalau bernasib baik, mungkin boleh nampak ramai orang berhenti di tepi jalan untuk mengisi air dalam botol. Aku tak sure apa khasiat air tu..hehe.

Lokasi : Lebuhraya Kajang Silk, arah barat
Previous
Next Post »
0 Komen