Refleksi 3

Jumaat lepas, aku bersolat Jumaat di Masjid Al Azim. Lagipun masjid tu sebelah hospital je, jalan kaki je dah sampai..hehe. Ni kira kali kedua aku bersolat Jumaat di situ. First time aku solat tahun 2008, time tu abah aku masuk hospital gak. First time aku solat di situ, memang aku agak jakun la tengok slide-slide khutbah, rasa macam tengah kuliah lak..haha. Kali ini aku tak jakun lagi dah sebab dah tahu dah apa yang berlaku time solat Jumaat tu..hehe

Tempat parking motor kalau dari hospital.

Bunga. Gambar kabur sebab amik dekat sangat. Time ni panas sangat.

Lokasi : Masjid Al-Azim, Melaka
Previous
Next Post »
0 Komen