Waktu Bukan Melawat

Beginilah keadaan di Hospital Besar Melaka pada waktu bukan melawat. Ada guard jaga di pintu besi itu. Sebelum masuk kena interview dengan guard tu dulu nak pergi mana. Kalau jawapan tidak memuaskan hati, tak dapat masuk..haha. Situasi yang lebih kurang sama ketika diinterview oleh orang yang menginterview semasa interview mendapatkan kerja tetap..hehe.



Gambar ni aku ambik pada pukul 8.00 malam di depan wad 1-3. Saja jalan-jalan bagi exercise sikit kaki-kaki aku ni, asyik duduk je..hehe. Oh ye, abah aku masuk hospital, doakan abah aku kembali pulih ye. Terima kasih atas jasa kau semua. :)
Previous
Next Post »
3 Komen
avatar

hehe..slalu gak mak guard yg jaga tu kene tipu dek sy. kadang2 dtg nak melawat orang, tp peginya sekali 3 orang. pastu bkn waktu melawat la plak. so, kene masuk asing2 buat2 muka x kenal satu sama lain. haha

Balas
avatar

@ khalidahmacambaguss~O_o

haha..taktik biasa yg digunakan..
xpn ckp je kt makguard tu nak jage pesakit..konpem lepas..haha

Balas
avatar

oh....itu alasan korang yea....siaplah korg lepasni....

Balas