Emel dari Sony Malaysia, Tapi Tipu

Aku baru je bukak emel Yahoo! aku, aku berasa sangat seronok kerana aku dapat emel dari Sony Malaysia, disebabkan aku jawab survey Sony Cybershot pada bulan Mac lalu yang panjang gila sampai kena perah kepala otak nak fikir, aku merupakan salah seorang pemenang. So hadiahnya dapat Sony Cybershot travelling premium gift, dianggarkan dalam RM1000++.


Tapi apakan daya, harapan aku untuk mendapatkan free gift atau hadiah kedua dari Sony hancur lebur bila tengok emel di bawah ni..


Pehh..sentap aku..nasib baik aku tak bagi semua maklumat yang dia nak. Baru nak bergaya dengan kamera Sony baru..hahaha. Cuma aku harap Sony Malaysia dapat upgrade la sistem-sistem mereka supaya kejadian begini tak berulang lagi. Jangan jadi macam Sony Global yang tengah menghadapi masalah server Playstation Network kena hack. Dan juga, bagilah aku free kamera DSLR Sony Alpha baru boleh aku terima maafnya..hehe
Previous
Next Post »
0 Komen