Bila Tiada Kerja

Entri sebelum ni aku pernah beritahu yang aku sekarang ulang alik ke hospital sebab abah aku masuk wad. So, kali ini aku pergi ke hospital dan terjumpa satu peristiwa yang menarik sehingga aku pun tersnap gambar ini..hehe


Perhatikan apa yang pakguard tu sedang buat. Nampak? Or tak nampak? Haha..mari kita zoom in.


Nampak? Dia tengah bubuh air dalam tong oren tu. Aku tak pastilah dalam tong oren tu ada bekas untuk menyimpan air atau dia memang saja-saja nak isi. Sampai ada orang jerit pada pakguard ini "WOIII!!! TAKDE KERJA KE??!!??" haha..kesian lak aku tengok. Dahla pakguard tu muda lagi. Mungkin dia dah takde kerja sangat kot, asyik duduk je.

P.S : Siang mungkin takde kerja, tapi malam memang betul-betul pakgad kerja..hehe

UPDATE : Ok, memang ada bekas air dalam tong tu..terima kasih..haha
Previous
Next Post »
2 Komen
avatar

en guard tu isik air nak bg tong tu memberat kot.klu ringan senang lah org nak alih2kan..
dan, semoga ayah ko lekas sembuh.=)

Balas
avatar

@ redzpiscean

haha..aku baru tau la..mklum la jakun xpnh tgk bnda alah tu..hahaha
terima kasih ye doakan abah aku..amin
:)

Balas