Yahoo Mail Terbaru

Salam pagi pada semua. Entri ini aku buat waktu pagi, so salam pagi..hehe. Aku jarang guna Yahoo Mail sekarang sebab Gmail paling terbaik setakat ni. Dengan interfacenya yang simple, lagipun bila aku log in Gmail automatik aku log in semua website di bawah Google seperti Blogger dan Youtube. Tapi, aku dah guna Yahoo Mail ni sejak 7 tahun lepas, emel rasmi aku dibuat time aku form 5 sebab nak buat akaun Friendster..haha.

Jadi, Yahoo hantar emel pada aku menjemput aku untuk menukar ke Yahoo Mail Beta. Jadi, interfacenya pasti berubah. Aku perasan yang Yahoo Mail Beta ni lagi laju berbanding dengan Yahoo Mail sebelum ni.


Dibawah ni emel yang dihantar kepada aku. Untuk menukar ke Yahoo Mail Beta, mereka mencadangkan agar menggunakan browser yang paling latest. Mungkin lepas ni mereka nak apply HTML5 kot dalam Yahoo Mail Beta ni.


Cadangan aku, bila dapat emel tu, try lah tukar. Jangan risau, kalau tak puas hati dengan design terbaru, boleh switch balik kepada Yahoo Mail asal.
Previous
Next Post »
3 Komen
avatar

yup3...sokong..zmn skrg ni canggih..better guna yg lbh laju dri lembap..thx information.. kena tukar ni..

Balas
avatar

@ Siti Aniza

tukar2..mmg laju..dijamin..hehe

Balas
avatar

salam bro nasri.

Pertama kali singgah.Saya ada masalah dengan email yahoo. Saya jadi sakit hati dengan yahoo ni. Banyak kali saya send email tapi tak boleh juga. Dua tiga kali repot kat customer service yahoo tapi senyap jer diorang. Tak faham betul.Camne nak atasi bro.

------------------
Your message was not sent

Your account has been temporarily blocked from sending messages. This block can be caused by sending messages that trigger our spam filters, or by having too many recipients in one email. We encourage you to review the contents and recipient list of your message, and try sending it at after an hour or two. Doing so will usually resolve the matter.
If you are still unable to send messages after a 24-hour period, please read our FAQ for more information and to request Customer Care assistance.

We apologize for the inconvenience.

Thanks,

The Yahoo! Mail Team

Balas