Mengidam

Di Facebook, aku tengok ramai yang tengah mengidam. Kira musim mengidam la sekarang ni. Mengidam apa? Haa..mengidam buah durian la, sekarang ni musim durian berbuah segar di pokoknya. Kalau dulu, pasti aku dapat makan durian berbakul-bakul banyaknya di kampung. Maklumlah, kampung, banyak sangat sumber durian..haha. Sekarang tidak lagi since abah aku pun tak sihat macam dulu. Kurang sikitlah feeling nak makan durian tu.

Durian di kampung aku. Tahun 2008


Aku pun mengidam gak. Tapi bukan durian. Sebab aku dah lama tak makan durian, so ke"excited"an nak makan durian tu kurang. Aku mengidam benda alah ni.

Pehh..anggur. Mahal, mana aku tak mengidam.


Silalah belanja aku anggur. Terima kasih..hehe
Previous
Next Post »
0 Komen