Blog Ini Akan Dinilai

Salam 1 blog..hehe. Ok, sudah lama aku tak update blog. Macam biasalah pembuka ayat aku..haha. Untuk entri selepas ini, blog aku akan menjadi sesuatu yang formal kerana aku kena menyiapkan entri-entri berkaitan dengan lawatan industri untuk subjek aku. So, blog ini akan menjadi sesuatu yang agak serius sikit sebab ada markah..haha. Siapa-siapa yang terbaca entri ini dan entri selepas entri ini boleh je mengomen, jangan risau..haha

Tapi bukan aku yang pergi lawatan industri, partner aku la yang pergi. Sepatutnya aku pergi Hicom di Pekan, Pahang tapi banyak sangat kesulitan dan kesukaran menyebabkan aku tak dapat pergi. Sedih woo..dah la jauh. Aku ni dah la jarang berjalan jauh-jauh ni..haha.

Tak dapat pergi..huhu


Ok la, tu jela untuk kali ini. Sekian terima kasih. Tak lupa juga, good luck kepada mereka yang sedang bertungkus-lumus menyiapkan projek akhir tahun..hehe
Previous
Next Post »
2 Komen