Kosong, Amat Misteri

Perhatikan gambar di bawah dengan teliti. Jangan risau, tiada unsur tersembunyi yang mungkin boleh membuatkan jantung anda berdegup dengan kencang. Just perhatikan saje gambar di bawah ini. Perhatikan lama-lama.


Kosong~~~

Nampak apa-apa yang pelik tak dalam gambar tu? Takde? Ade?
Jawapannya takde..hehe Saja letak gambar ni. Menunjukkan bahawa kebanyakkan student u tidak lagi ke kuliah. Mereka semua ke dewan exam, menjawab soalan final exam..hehe

Lokasi : Bilik Kuliah FKEKK, UTeM
Previous
Next Post »
2 Komen
avatar

cis.. letak la gmbr pmpn sexy.. berselera skit aku nak tgk..

Balas