Burger Selat, Melaka

Aku syorkan jangan tengok gambar ni lama-lama, tengok kejap je pastu boleh la kau tutup blog ni dan pergi membeli burger tepi jalan..haha. Aku takut meleleh je air liur korang nanti. Aku tak nak bertanggungjawab..haha. Harga burger ni RM2.50 sebab aku order burger daging special baik punyer..hehe

Berger yang amat sedap sekali

Nama gerai yang menjual burger ini dikenali dengan nama burger selat dan mereka famous menjual burger depan 7 Eleven. Setakat ni belum ada mana-mana orang yang buat burger sesedap dan sebanyak isi macam burger selat ni. Jadi pergilah membeli burger dan nikmatinya dengan sepenuh hati.

Lokasi : 7 Eleven Ayer Keroh Height, Melaka
Previous
Next Post »
0 Komen