Lepas Gian

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog. Hari ni lepas balik kerja aku dan shafiee melepaskan gian menikmati burger yang paling aku minat iaitu Spicy Chicken McDeluxe. Tiada double sebab sekarang ni McDonald tengah promosi FIFA World Cup di Afrika Selatan. Order McValue large campur eskrim Sundae dapat cawan..haha

Air Coke besar punye...

French Fries. Tinggal sikit je..hehe

Burger saya la. Spicy Chicken McDeluxe

Aku ingat nak order Double Spicy Chicken McDeluxe set, tapi orang kat kaunter cakap kena order McValue je baru dapat cawan World Cup tu, terpaksalah aku menyimpan gianku untuk memakan burger double itu..hehe

Dah makan, dapat cenderamata..haha

So, sekarang aku sudah dapat cawan ini yang ada gambar header. Aku kena kumpulkan 6 cawan semuanya. Bulan 6 akan menjadi satu bulan dimana aku akan kerap makan di McD untuk mendapatkan cawan..haha.

Lokasi : McDonald Melaka Mall, Melaka
Previous
Next Post »
4 Komen
avatar

sedap tu.. cawan tu kalau jual kat ebay laku tu

Balas
avatar

@ fauziibrahim

eh laku..dh la gelas...besar lak tu..haha

Balas
avatar

sudah dpt jgk glass fifa tu.
nk collect semua~
yey!

Balas