Ada Isi Dalam Telur

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog. Aku teramat bosan sehingga bosan tak tahu nak buat ape. Aku juga mengambil sikap berdiam diri takut kena tangkap dengan polis kalau ada entri aku yang bersangkut paut dengan sensitiviti masyarakat di Malaysia..hehe. So, untuk memeriahkan blog aku yang lama tak update ni, mari tengok gambar ini.


Telur tak mampu menahan tahi di bontot. Sumber.


Telur yang bakal direbus separuh masak. Sumber.


Telur mati dikorek otaknya. Sumber.


Buat muka comel la plak..haha. Sumber


Lebih banyak di The Design Inspiration
Previous
Next Post »
3 Komen
avatar

ya Allah,sumpah comel~~

n sampai skng tatau jawapan dia..apa yeh>hahaha

cikhel kembali!~!

Balas
avatar

alamak
gambar atas je nampak
haishhh

Balas
avatar

ayam dlu..nasri pres eccess

Balas