Pengunjung

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog. Hari ini aku mula bercuti sehingga hari Selasa. So, masa yang terluang ini kita gunakan untuk update blog. Kan itu lebih bagus daripada menyambut hari Valentine yang aku rasa tiada apa-apa yang positif yang boleh diambil. Lagi bagus sambut Tahun Baru Cina, kita kan 1 Malaysia..hehe.

Tahun Baru Cina. Sumber


Aku pun takde apa yang boleh ditunjukkan di sini. Cuma mahu tunjukkan sesuatu yang boleh aku jadikan panduan.

Sebelum


Selepas


Apa bezanya dua gambar ni? Tengok pada Kajian Saintifik, gambar 1st menunjukkan pengunjung seramai 19999 orang, manakala gambar 2nd menunjukkan pengunjung seramai 20000 orang. Siapalah pengunjung bertuah yang mendapat angka 20000 tu..hehe.

Sekadar informasi, visitor count tu aku mula letak pada awal tahun 2009. Waktu tu aku guna servis bravenet punya. Lepas aku tukar template pada 14 Oktober 2009, visitor count tu aku tukar gak. Aku guna aku punya sendiri la..hehe. Tapi ia masih bersambung dari visitor count yang lepas punya. Ia hanya mengira unique visitor sahaja dalam masa 5 ke 24 jam kalau tak silap aku la..hehe.

Ok, tu je dari aku. Terima kasih.
Previous
Next Post »
6 Komen
avatar

giler ramai pengunjung kat shopping mall tuh..
perggh...
tempat tu saya mmg nak elak beb..
sesok nafas..

Balas
avatar

@noor afzan

kt shopping mall ke tu?
dh mcm banjir manusia je..hehe

Balas
avatar

hoho...ingatkan ape la beza picture tuh. xperasan plak kat visitor tuh. tahniah sebab blog anda da capai 20000 visitor! keep it up~

Balas
avatar

@Aidi-Safuan

hoho..bleh la..20000 tu kre dh rmai dh sjak tahun awl tahun 2009..haha

Balas
avatar

naik juling mata saya tgk beza gambar tu..hahahaha rupanya..hehehe

Balas
avatar

@cik hel

rupanya...nombor je brubah..hehe

Balas