Geng Blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog. Hari ini aku masuk lagi satu komuniti blogger iaitu Geng Blogger. Aku tahu ramai yang dah join Geng Blogger ni, cuma aku je yang lambat pickup sikit. Maklumlah, orang dah lama tak aktif dalam blog, visitor pun lari..hehe. Ala, aku tak kisah sangat berapa banyak visitor yang datang pun, janji mereka baca entry blog aku dengan ikhlas untuk menambah kawan atau ilmu. Itu sudah memadai bagi aku. Lepas tu, bolehlah kau promote ilmu yang kau dapat tu kepada orang lain, maka bertambahlah ilmu itu serta beritahu ilmu tu kau dapat dari blog aku..hehe

Geng Blogger


Aku daftar Geng Blogger guna akaun Facebook sebab tu je cara nak daftar GB. Aku pun pakailah nama penuh aku, Mohd Nasri Md Nasir, sekali nama tu dah ada orang ambik. Err..popular sangatkah nama aku sampai ada orang ambik..hehe. Mungkin ada orang nama sama dengan aku, aku fikir begitulah. Aku guna nama Mohd Nasri, boleh proceed. Tapi aku tak puas hati dengan situasi tadi tu. Aku pun try buka profile orang yang bernama Mohd Nasri Md Nasir, keluar benda alah ni.

Profile ini tidak wujud


Padahal time aku daftar tadi dia cakap nama tu dah ada orang ambik. Tidak mengapalah, ok gak nama aku ambik ni..hehe. Tu je nak cerita. Sekian, terima kasih.
Previous
Next Post »
7 Komen
avatar

eh..saya tak daftar pon..hahaha lagilah ketinggalan..

Balas
avatar

dulu daftar gengblogger x aktif pn..skarang br nak aktif..br tau ia byk faedah..hehe

Balas
avatar

hehe
cube lagi
bese la gagal daftar 1st2 ni

Balas
avatar

geng blogger agak kacak jugak la sebagai penyumbang trafik.. hohoho

Balas
avatar

sara pun kena macam tu gak masa nak register..huhu

Balas