Antarabangsa

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog. Blog ini memang blog utama aku. Aku gunakan blog ini untuk berkongsi apa sahaja cerita atau informasi yang aku rasa berguna. Tidak kisahlah kau berminat atau tidak dengan informasi yang aku bawa kerana niat aku hanyalah untuk berkongsi ilmu biarpun ada di antara entri itu aku taip dalam english.

Kongsilah segala maklumat..hehe. Sumber


Oh, janganlah kau ambil serius dengan kenyataan di atas tu..hehe. Aku memang ada blog lain sebenarnya. Blog itu bukanlah tempat untuk aku bercerita, cuma aku gunakan blog tu sebagai medium untuk aku belajar wordpress. Wordpress, yang ramai orang guna sekarang ni. So, untuk test blog itu, aku ambillah beberapa entri dari blog ini dan publish dalam blog itu. Blog itu memang full english. Aku hanya ambil entri dari blog ini yang berbahasa english sahaja.

Paparan depan blog itu. Ada unsur coklat..hehe


Yang menarik perhatian aku ialah ada satu entri je yang mempunyai banyak komen. Aku pun tak pasti komen itu setulus ikhlas hati ataupun spam. Sebab semua komen itu akan masuk dalam spam, menunggu tindakan aku untuk delete atau approve. Ni antara komen-komen itu.

You never know where to look when eating a banana


Lawaknya bila aku baca komen yang ni.

Mahu dapat A+?


Aku sendiri nak cecah A dalam elektronik pun tak pernah lagi, ni nak dapat A+..haha. Biarlah, mungkin mereka dapatlah sesuatu yang berguna dari blog aku itu.
Previous
Next Post »
4 Komen
avatar

interesting..layak diiktiraf blogger terhebat..Updated

Balas
avatar

@JAI

xdela hebat..bru nk blaja wordpress..tgk r teplate tu..header pn xtkr lg..hehe

Balas
avatar

saya suka baca blog anda kerana kata-katanya skema.sekian.haha

Balas
avatar

@helena's

slh..bkn kata-katanya tp ayat-ayatnye..
blog ini xbleh brckp..hehe

Balas