CnC 3 - "Mothership Deployed"

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog. Tangan kanan aku masih lagi berbalut. Aku tidak boleh berbuat apa-apa selain mengklik mouse dengan menggunakan tangan kiri..haha. Lantaklah, aku nak main internet jugak..haha. Pergi ke blog orang lain melihat entry terbaru, panas, baru keluar dari kuali panas. Khusyuk aku membacanya sehinggalah aku menghadiahkan dengan secebis komen. Mungkin ianya sangat berharga bagi bloggers. Sehinggalah aku tak tahu nak buat apa. Nafsu aku sudah bertambah bergelora. Namun, tangan kanan aku yang masih berbalut sedikit membantutkan hasrat nafsu aku yang sudah sampai kemuncak. Aku pun menginstall kembali game yang suatu masa dahulu berada di dalam laptop aku. Command And Conquer 3 : Tiberium Wars..haha. Lagipun game hanyalah klik-klik mouse saja jadi ia tidak memberi masalah kepada aku walaupun aku masih lagi digelar pesakit tulang..haha.


Menu utama dalam Command And Conquer 3.

Aku pilih Scrin sebagai makhluk perosak kepada manusia. Scrin adalah makhluk alien yang datang dari planet Nameck ke Bumi untuk mengambil sumber yang paling berharga pada masa itu iaitu Tiberium. Maka, berlakulah peperangan di antara Nod, GDI dan Scrin. Alien ni kerjanya hanyalah memusnahkan sesiapa sahaja yang ingin mencuri Tiberium. Perang punya perang tiba-tiba terdengar ayat ini "Mothership Deployed".


Kuasa dikumpulkan di dalam Mothership.

Semua pasukan yang berada di situ cuba untuk mengelakkan Mothership ini kerana ianya akan memusnahkan base pasukan tersebut dengan menggunakan "Chain Reaction" atau Tindakbalas Berantai. Ha, jangan ingat kimia je ada tindakbalas ni..haha. Sampai sahaja di suatu base, Mothership ini memusnahkannya.


Kuasa dilepaskan dari Mothership ke target di bawahnya.


Hancur binasa. :P

Sekian laporan dari planet Nameck untuk berita Blog Ini Bukan Coklat.
Previous
Next Post »
16 Komen
avatar

ishhhhhhhhhhhh................

gamer rupanya kamooooo..........

nways gudluck with ur entry at joe's contest..ehehe..

Balas
avatar

xboleh jadi ni,,,dr kene bg ubat enjet kuat sket ni...haha..ooo...kaki game rupenye,,,

Balas
avatar

Jard The Great > sy mmg seorg gamer tegar..kne main gk walaupun skt..haha

Balas
avatar

DilOt > dktr bg ubt lg kuat..lg kuat la nafsu nk main game..hehe

Balas
avatar

da lama tak layan game...
asyik layan blog jer...
muahaha...

Balas
avatar

Along Arman > lyn la game..xdela ilang mood berblog gara2 mengadap blog..leh kongsi game..hehe

Balas
avatar

men game ye die..hehe..smoga MU menang besar di final UEFA t k..hee^^

Balas
avatar

adik saya gile men game ni..haih..

tgn sakit kalo men game ok kan?haha

Balas
avatar

en. nasri..
anda sudah sehat ker?
lame x berjmpa anda..

Balas
avatar

^^ PinKy_FuNKy ~~ > bosan..men game jp..hehe eh mu msti mnang bsar pny..hehe

Balas
avatar

helena's > seorg gamer tidak ksah tgnnye skt aslkn leh men game..haha

Balas
avatar

fjie > sy xleh bwk moto..mmg lme xjmpe..tgn bungkus ni..hahaha

Balas
avatar

ini dah dikira pemblog dan gamer tegar nih..hehe

Balas