Suasana Semasa Kegawatan Ekonomi

Semalam ialah hari Sabtu. Hari Sabtu merupakan hari yang paling ditunggu-tunggu oleh semua rakyat di Malaysia kerana hari Sabtu merupakan hari cuti dan masa untuk bergurau senda dengan seisi keluarga. Ada juga yang menggunakan masa cuti ini untuk bersiar-siar bersama keluarga, ada juga yang tidak melepaskan peluang untuk membeli belah di shopping complex yang sememangnya ada yang menawarkan potongan harga, kebanyakkannya adalah kerana untuk menarik perhatian pembeli untuk membeli barang tersebut tanpa memikirkan masalah ekonomi negara.

Ok la, cukuplah intro aku..haha. Sebenarnya aku ingin menunjukkan suasana di kompleks membeli belah semasa hari cuti saja..hehe. Sesi bergambar bersama blog coklat lagi..


Suasana di kedai baju di Dataran Pahlawan.

Membeli belah di shopping bersama seisi keluarga memang sangat best sekali sebab time ni la yang anaknya cuba membodek ayahnya untuk membeli permainan. Si isteri pula membodek suaminya untuk membeli pakaian serta handbeg baru..haha.


Orang berpusu-pusu mencari barang di Mahkota Parade.
Previous
Next Post »
4 Komen
avatar

haih...isu politik perak ni makin menular2..
lepas pilihanraya, institusi law negara tercabar...pastu institusi pendidikan...institusi agama...pastu skarang masuk institusi sultan plak..

pasni apa la agaknya...

Balas
avatar

Muhammad Nazeef > psni ipt kt sne ditutup sbb xnk bg student terpengaruh..kn..kn..hehe

Balas
avatar

macam2 masalah sekarang ni. adeii~

Balas