Tag Mengenal Orang

Hari ini aku dilanda kemalasan untuk mengupdate blog sebab aku tiada apa yang hendak diceritakan dan aku juga mengutamakan personal life (kata-kata peja). Aku hanya jawab tag sahaja untuk kali ini. Tag ini datangnya dari Sir Hanif iaitu penyokong setia Manchester United, seperti juga aku..haha.

Rules and regulation :-
-Do not copy answer.
-The tag question must be 100% the same.
-Tag people after doing tag.
  1. Cik Reen
  2. Piji
  3. Ayie
  4. Cik Nazra
  5. Ajib
  6. Shafiee (takde blog..haha)
  7. Peja
  8. Ummu Solehah Muhammad
  9. Helena
The Question
  • How do you know 1?
  • Kenal sangat dengan dia walaupun baru beberapa bulan mengenali dia
  • What would you did if you never meet 2?
  • Bagai katak di bawah tempurung
  • What would y0u do if 3 and 4 dated you?
  • Kalau dengan ayie taknak aku..gay siot..haha. Sorila aku tidak mahu date dengan sesiapa kecuali dia..hehe
  • Would 5 and 6 make a good couple?
  • Memang baguslah kalau pasangan ini dicouplekan..hahaha
  • Do you think 7 is attractive?
  • Peja attractive? Memang attractive sebab dia berjaya menawan hati seorang junior..haha
  • Do you know anything about 8's family?
  • Tahu sikit-sikit je sebab hampir semua ahli keluarganya mempunyai blog sendiri.
  • Tell me something about 9?
  • Dia seorang perempuan
  • What language does 2 speak
  • Bahasa melayu, cina, india
  • Who is 3 going out with?
  • Dia suka keluar dengan kekasihnya iaitu piji..hehe
  • How old is number 4?
  • Emm tak ingat pulak aku, rasanye 20 lebih la. Yang pasti dia belum kahwin lagi..haha
  • 5?
  • Umur dia baru 20 tahun. Baru nak masuk zaman matang.
  • Who is 6's favourite singer?
  • Avril Lavigne. Awek dia.
  • 7?
  • Faizal Tahir
  • Is 8 single?.
  • Hehe..aku tidak tahu. Boleh tanya pada tuannya.
  • What's 9 last name?
  • Aku tak tahu. Tengok daripada link blog dia, last name dia ialah Atisha..hehe
  • Would you consider being in a relationship with 1?
  • Sedang.........................................................hehe
  • Which school does 2 go to?
  • Budak MRSM ni..MRSM Balik Pulau
  • What do like about no 3?
  • Dia tak suka kucing..haha
Previous
Next Post »
14 Komen
avatar

oieh cibis... mengang gk aku..hesh!!

Balas
avatar

hukum sunat klau nak jawab kan, hehe ^_^

Balas
avatar

sy di tag?uhukkk nt ye sy jwb..

Balas
avatar

adakah title single available? hehee. terima kasih lah encik nas. akan di siapkan. hehee:)

Balas
avatar

cik nazra > hukumnya sunat tp kne jwb gk..hahaha

Balas
avatar

helena > ye anda kne tag..tag awk pn sy lom jwb lg..hehe

Balas
avatar

Ummu Solehah Muhammad > available la kot..hehe jwb jgn xjwb..hehe

Balas
avatar

klo xmo jwb die mrh x?
mrh cikit ke mrh byk??
weee^^

Balas
avatar

emm xmrh pn..
klau xjwb nnti kne denda..hehe

Balas
avatar

denda reen kne post psl nas kt blog..hahaha

Balas