Barclays Premier League Boxing Day Match

Kenapa tajuknya Boxing Day? Sebenarnya ia bukanlah hari boxing iaitu sepanjang hari akan adanya boxing match di seluruh dunia tetapi ia adalah hari cuti "public holiday" selepas Krismas bagi negara-negara di bawah naungan Commonwealth dan majoriti penduduknya beragama Kristian. Menurut Prof. Wiki lagi, Boxing Day juga dikenali sebagai hari untuk membeli belah untuk menyambut perayaan tahun baru pula. Sementara itu, walaupun cuti, bola sepak di England tetap diteruskan dengan beberapa perlawanan yang dijangka akan mengubah kedudukan kelab terutamanya bagi kelab "Big Four" iaitu Manchester United, Arsenal, Liverpool dan Chelsea. Adakah Manchester City, kelab yang didakwa terkaya di dunia kekal di kelompok kumpulan yang akan diturun taraf ke Liga Divisyen 1? Sama-sama kita lihat.


Fixtures
  • Stoke City v Man Utd
  • Chelsea v West Brom
  • Portsmouth v West Ham
  • Tottenham v Fulham
  • Liverpool v Bolton
  • Man City v Hull City
  • Middlesbrough v Everton
  • Sunderland v Blackburn
  • Wigan v Newcastle
  • Aston Villa v Arsenal

Fantasy Premier League (bene 7eleven)

Rank Team Manager GW Points Total Points
1 Jambu... Jose Ajinho 31 855
2 Kerusi Marwilis Haji Ahmad 39 851
3 Permatang Pauh Anwar Ibrahim 36 814
4 Electricity VII Mohd Nasri Md. Nasir 31 813
5 meriam kampong pae piee 32 779
6 paten bugil xie mohd 36 751
7 skpt united zul emi 31 745
8 pocong united Ayie Kyubi 24 709
9 solid fc peja pepejal 33 696
10 Exravaganza FC Muhamad Zulhayyie 17 671
11 LaGenDA(MBG 6055) C0mManDeR AL!F f 32 588
12 Kinamz FC Mohd Sarimi Che Sarif 63 90

*untuk Gameweek 18

Fantasy Premier League (Liga 10 Season 2)

Rank Team Manager GW Points Total Points
1 mtj7 manutd 10 42 885
2 Superz FC Muhd.Afiq Md.Nasir 35 833
3 Selimut Putih FC sazali zainul 34 825
4 Electricity VII Mohd Nasri Md. Nasir 31 813
5 kacip fatimah fc Akbar Hadi 35 751
6 My Team SayeD MS 28 743
7 kujo FCx2 kurt kujo 35 719

*untuk Gameweek 18

Siapa nak join liga aku boleh, aku jemput sesiapa yang ada team dalam Fantasy Premier League . Nak buat team baru pun boleh. Daftar di sini. Liga 10 sudah masuk season 2..hehe. Copy dan paste kod ini : 242515-55660
Previous
Next Post »
6 Komen
avatar

erk sesaja buat xphm, haha ^_^

Balas
avatar

aku akn join liga 10..,[fantasy premier league]

Balas
avatar

macam main game soccer manager lak..

Balas
avatar

soccer manager complete..
sume kne urus sndiri..
ni fantasy premier league..dpt point ikut player tu main ok ke x..
klau ok dpt r bnyk point..hehe

Balas