Aku Kena Lagi

Aku baru nak rasa nikmat tak kena tag lagi daripada sesiapa. Sekali datang tag, hari ini aku dapat 2 tag..haha. 1st aku nak jawab tag dari cik ije. Takpe, lepas ini dia kena balik..haha

Three Things That Scare Me :
  1. Lipas (orang yang bagi tag ni pun takut..haha)
  2. Blog hilang dari dunia Internet
  3. Kena tag

Three Peoples Who Make Me Laugh

  1. Err...
  2. Err...
  3. Err...

Three Things I Hate (amik jawapan dari blog ni..haha) :

  1. Orang yang kedekut ilmu
  2. Orang yang sombong & bongkak
  3. Cicak

Three Things I Don't Understand :

  1. Kenapa orang suka tag saya???
  2. Kenapa saya ada blog???
  3. Kenapa huruf start dengan huruf A.

Three Things Im Doing Right Now :

  1. Tengah perah otak jawab soalan tag dari cik ije
  2. Tengah tekan keyboard untuk keluarkan huruf
  3. Tengah tengok skrin pc

Three Things I Want To Do Before I Die :

  1. Tengok bumi
  2. Tengok bulan
  3. Tengok matahari

Three Things I Can Do :

  1. Menaip dengan menggunakan keyboard
  2. Klik mouse
  3. Tidur

Three ways To Desrcibe My Personality :

  1. Saya lelaki
  2. Saya single..haha
  3. Saya tak hensem..haha

Three Things I Can't Do :

  1. Pecahkan laptop
  2. Makanan yang sedap ditinggalkan begitu sahaja
  3. Tak tidur

Three Persons I Want To Tag :

  1. Mila (kena tag balik..haha)
  2. Nazra (dia bosan..haha)
  3. Lily (suka r tag dia..haha)
Previous
Next Post »
3 Komen
avatar

wahh. apakah akan blaku kalo tibe2 acc blog hilang~ tskk. hilang segala memori yang tersimpan. kn2?

Balas
avatar

'suka r tag dia'...?
haha, suke sgt la tu~
baiklah,
sy akan berusaha sedaya upaya utk menjawab tag anda... xD

Balas
avatar

goasop > haha..ala memori kne tag je ilang..haha

lily > ske2..nnti dpt tag nk tag cik lily lg..haha

Balas