Apo Bondola Tag ni???

Ha, nak tahu tak. Sepanjang 2 bulan blog aku berada di dunia Internet yang penuh misteri (eleh..2 bulan je pn), aku telah ditag-tag-tag oleh seorang manusia yang menyebabkan aku terpaksa buat post ni (haha..jgn mrh..gurau je). Manusia ini bernama Syasha. Tag lah daku ini, nanti bila daku dapat tag, memang kena tembaklah si Syasha ni (sekali lagi, ini gurauan..haha). Mari menjawab soalan exam tag.

7 fakta tentang saya
  1. Saya seorang lelaki
  2. Saya ada tangan
  3. Saya ada muka
  4. Saya ada kaki
  5. Saya ada perut, perutku amat buncit (baru lepas makan)
  6. Saya ada blog
  7. Saya single..hehe <----- bajet je ni
7 perkara menakutkan saya di dunia (takut2)
  1. Saya takut Yang Maha Esa
  2. Saya takut lipas, lipas tak takut saya
  3. Saya takut bawak moto slow2.. <-----bajet gk ni
  4. Saya takut errr....
  5. Saya takut darah <------ boleh pengsan aku cmni
  6. Saya takut Firefox sebab dia adalah seekor musang yang berapi
  7. Saya takut dengan kemarahan mak n ayah saya <------ jgn buat dorg marah..hehe
7 lagu buat masa skrg
  1. Lagu Negaraku <------ perghhh...
  2. Ntah..ak jarang dgr lagu
  3. Aku dgr internet radio je..
  4. Nak2 lak trance radio.. <----time bosan dgrla
  5. Trance radio yg ak minat - Puls Radio
  6. Nak bagi lagu kt radio tu pun, lagu dia continous..haha
  7. Tu je la..haha
7 perkara selalu sebut
  1. Tujuh
  2. Seven
  3. VII
  4. Cipan
  5. Ntam r.. <----- hasil percakapan antara aku dgn member aku
  6. Haha <----- time gelak dlm internet
  7. Hehe <----- time tersipu2 malu dlm internet..haha
7 perkara yang amat bernilai
  1. Keluarga yang aku sayang..hehe
  2. Kawan-kawanku (tak kisah laki ke pmpuan..haha)
  3. Notebook aku <------ bernilai sampai dh berpuluh kali format..haha
  4. Kad pengenalan <------- bernilai woo...
  5. Lesen memandu
  6. Makanan
  7. Minuman
7 pertama kali dalam hidup saya
  1. 1st time dapat tag..haha
  2. 1st time buat blog
  3. 1st time eksiden <------ ala xde luka2 pn..haha
  4. 1st time tgk komputer
  5. 1st time menaip kt keyboard
  6. 1st time tgk orang
  7. 1st time berjalan
7 org bertuah menjawab tag ni
  1. Along Arman (1x tag)<-----walaupun cik syasha dh tag dia, aku tembak lagi...haha
  2. Nazra (cik blog kaler pink) (2x tag)
  3. Pakcik noo (rusdi abdullah) (2x tag)<------ sekali lagi walaupun cik syasha dh tag dia, aku tembak lagi..haha
  4. Nadia (2x tag)
1 + 2 + 2 + 2 = 7 tag

sila sertakan gambar kamu
Tak larat aku nak upload gambau lagi, pergi di sini..haha (gambau aku)
Previous
Next Post »
10 Komen
avatar

haha, cik blog pink kena smpai 2x. amboi2. mentang2 lah nak tambah bg dpt 7 jgk (~_~)

Balas
avatar

sbb blog cik ni kaler pink n 1 hari leh ada 2-3 entry, so sy bg 2..haha

Balas
avatar

wakakaka..hutangmu selesai sudah..
huhu..

Balas
avatar

trseksa jiwa membuat tag ni..hahahaha

Balas
avatar

hahaha...rasakan....rasakan...hahaha

Balas
avatar

ooo xpe2..
nnti dpt byk tag..nk kasi sume..
tembak jgn xtembak..hahaha

Balas
avatar

cipan? cipan tu apa? sejenis kerengga?hahahahaha

Balas
avatar

cipan tu sejenis makhluk yg amt bahaya..haha

Balas
avatar

xde tag yg pendek2 ke??
pnjgnye~~

Balas
avatar

haha..ni la pengalaman mnjwb 50 soalan..haha

Balas